Boekhoudservice met een gouden randje

Vraag offerte op

Waar kunnen we de offerte naartoe sturen?

Boekhoudservice

Belastingvoordeel, aangiftes, aftrekposten, bonnen inboeken en de administratie bijwerken? Daar hoef jij je geen zorgen meer om te maken als je de boekhouding via ons regelt. Onze boekhoudservice is opgezet speciaal voor kleine ondernemers zoals zzp’ers, freelancers en eenmanszaken. 

Het gouden randje?

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij een gezond bedrijf opbouwt. Daarom krijg je toegang tot onze handige financiële tools, kan je gebruik maken van onze ondernemersdesk en geven we je advies. 

De boekhouding is namelijk een belangrijke basis. Maar er is meer. Denk maar eens aan je winstgevendheid, je salaris, arbeidsongeschiktheid, pensioen, verzekeringen, vermogen opbouwen en wat zijn jouw verwachtingen eigenlijk voor de toekomst?

Kortom, laten we jouw zaken goed aanpakken. Zodat jij een gezond bedrijf opbouwt. 

 

Voorbeelden van onze boekhoudservice

Wat past jou?

Voorbeeld 1:
Kleine ondernemer

Doet zelf de boekhouding in een boekhoudpakket en de btw aangifte elk kwartaal. De IB-aangifte wordt door ons gedaan. Ook controleren we dan de boekhouding.
39
00
Maandelijks
 • Controle Boekhouding
 • IB aangifte
 • € 50.000,- omzet

Voorbeeld 2:
Freelancer

Besteed de boekhouding geheel aan ons uit. Stuurt facturen en upload bonnen naar eigen boekhoudpakket. Wij boeken alles in, zorgen dat het klopt en doen de aangiftes. Als er vragen zijn is er contact met de ondernemersdesk.
69 Maandelijks
 • Tip-top Boekhouding
 • BTW aangifte
 • IB aangifte
 • Altijd inzicht in je cijfers
 • € 80.000,- omzet

Voorbeeld 3:
Ondernemer

Besteed de boekhouding in zijn geheel uit. Wij boeken alles in. Jaarlijks is er een adviesgesprek op basis van de cijfers en kijken we naar de toekomst. Wat zijn de verwachtingen?
99 Maandelijks
 • Tip-top Boekhouding
 • BTW aangifte
 • IB aangifte
 • Altijd inzicht in je cijfers
 • Jaarstukken
 • Jaarlijks adviesgesprek

Twijfel je, heb je vragen of wil je graag bespreken wat in jouw situatie het handigst is?

Zo werken wij graag voor jou

Transparant

Je weet wat je van ons krijgt en wat je ervoor betaalt. Dus geen onverwachte kosten achteraf.

Volledige ontzorging

Als je de boekhouding aan ons uitbesteed, dan word je ontzorgt op de manier die het beste voor jou uitkomt.

Altijd Actueel

Je boekhouding is up-to-date, altijd. Zodat je weet hoe je ervoor staat.

Verder Groeien

We doen je boekhouding maar kijken ook naar de toekomst. Wat zeggen je cijfers en hoe kan je verder groeien?

Persoonlijk contact

Graag houden we een vinger aan de pols. We zijn gewoon benieuwd hoe het met je gaat.

Ondernemersdesk

Kom je ergens niet uit met je onderneming? Wil je weten hoe iets zit? Stuur ons een mailtje. We geven je dan een antwoord. Dit zit uiteraard gewoon in de service.

Werkzaamheden verder uitgelegd

Kloppende boekhouding

Na elke kwartaal (en meestal zelfs na elke maand) is je boekhouding helemaal bijgewerkt. Zodat je altijd een actueel overzicht van je cijfers hebt, en je weet hoe dat kwartaal is gegaan. Waar ging je geld naartoe en hoeveel geld heb je verdiend?

Controle boekhouding

Voer je zelf de boekhouding? Dan controleren wij die voor je, zodat je zeker weet dat er geen verkeerde zaken instaan. Ook zorgen we ervoor dat je geen belastingvoordeel mist. 

BTW Aangifte

Elke kwartaal zorgen wij ervoor dat je boekhouding helemaal up-to-date is en je btw-aangifte voor je klaarstaat. Sterker nog, als jij dat wilt verzorgen wij hem ook meteen voor je. Dan hoef jij alleen maar op tijd het bedrag over te maken naar de belastingdienst. 

IB Aangifte

Na elk jaar zorgen wij ervoor dat de inkomstenbelasting voor jou op tijd en zo slim mogelijk worden gedaan. Zodat je zo goed mogelijk profiteert van aftrekposten, regelingen en gemaakte kosten. 

Jaarstukken

Na de afronding van het boekjaar krijg je van ons jaarstukken. Hierin zie je hoe afgelopen jaar voor jou is gegaan.  Wat is je begin- en eindbalans, hoe is je winst- en verliesrekening? 

Groeigesprek

1 x per jaar kijken we met je vooruit tijdens het groeigesprek. Wat zijn je verwachtingen voor de komende 12 maanden? Hoe ga je daar komen? We kijken naar je cijfers maar ook breder naar je onderneming als geheel. 

Altijd inzicht in je cijfers

We vinden het belangrijk dat jij altijd zicht hebt op je cijfers. Daarom houden we je boekhouding altijd actueel en geven je toegang tot je boekhoudprogramma.

Handige financiële tools

Wij hebben een aantal handige financiële tools ontwikkeld, zoals een exploitatiebegroting en onze ‘financieel adviseur.’ De financieel adviseur geeft advies voor je salaris, belasting en kosten op basis van je omzet. Zo heb je meteen al grip op je financiën. 

Adviesgesprek op basis van jaarstukken

Na oplevering van je jaarcijfers kan je die altijd met ons bespreken. Zodat je ook weet wat het je zegt. Zien we iets dat ons opvalt? Dan hoor je dat van ons.  

Ondernemersdesk

Je krijgt ook toegang tot onze ondernemersdesk. Dus heb je ondernemersvragen? Stel ze ons gerust! Dan geeft een van onze adviseurs (en zelf ondernemer) daar antwoord op.

 

Het team

Kimberley Gouw

Boekhouder

Foto Rb

Rob Willemse

Boekhouder

Peter Botter

Boekhouder

Jasper Runneboom

Eigenaar & Adviseur

Niet vergeten:

Gratis online boekhouden voor ZZP’ers!

Gebruik E-Boekhouden 15 maanden gratis als zzp’er!

Januari actie:

Gratis online boekhouden voor ZZP’ers!

Gebruik E-Boekhouden 15 maanden gratis als zzp’er!