Sneller administreren met de digitale kassabon van Digibon

Geschreven door: Zakelijkgroeien.nl 0 reactie

Sneller administreren met de digitale kassabon van Digibon

 

Als consument stoor je je waarschijnlijk regelmatig aan papieren kassabonnen. Als ondernemer is het al helemaal om gek van te worden. Noodgedwongen bewaar je jouw bonnetjes op een veilige plek en als het tijd is om belastingaangifte te doen, komen ze weer op tafel. Bonnetjes kun je natuurlijk al een stuk handiger bewaren met een scan en herken app zoals Klippa. Maar het zou nog handiger zijn als elke winkelier standaard digitale kassabonnen verstrekt. En dat is precies waar Digibon aan werkt! Bonnetjes hoef je daardoor niet meer te scannen of, in het ergste geval, over te typen.

Hoe werkt Digibon?

Met Digibon heb je altijd en overal toegang tot je digitale kassabon, zelf achteraf. Je kunt een digitale kassabon ontvangen door eenvoudig de QR-code met je smartphone te scannen bij de kassa van de aangesloten winkelier. De kassabon is vervolgens op te slaan in een gewenst formaat en app naar keuze. Digibon werkt onder meer met bunq, Dropbox, Google Drive en Klippa. De digitale kassabon is tevens achteraf op te vragen via de receipt finder op www.digibon.io. Handvatten voor meer orde en snelheid tijdens je administratie!

Voordelen voor winkeliers

Het Digibon platform biedt ook verschillende voordelen voor winkeliers. Zo zijn er mogelijkheden om een langetermijnrelatie op te bouwen door spaarprogramma’s of coupons toe te voegen aan de digitale kassabon. Iets waar geselecteerde ValkExclusief restaurants al gebruik van maken.

100% milieubewust

Het is de missie van Digibon om papieren kassabonnen te laten verdwijnen en te vervangen door een slimme, digitale variant. De negatieve impact van papieren kassabonnen op het milieu moet hiermee gestaag afnemen. Zo is in Nederland het gevolg al 30 miljoen kilo niet recyclebaar afval door het produceren van ruim 1 miljard papieren kassabonnen.

Reactie toevoegen

  • Over Zakelijkgroeien.nl

    Zakelijkgroeien.nl is door Jasper Runneboom opgezet als platform om startende ondernemers en zzp'ers (financieel) succesvol te laten worden.

    Vanuit mijn eigen ervaring en die van andere zzp'ers vind je hier veel informatie, tools en tips die je helpen om net als mij de volgende stap te zetten in je onderneming en van start-up door te groeien naar een stabiel en winstgevend ondernemer.

    Volg me op: LinkedIn