Te veel toestellen op de werkvloer

Geschreven door: Zakelijkgroeien.nl 0 reactie

Te veel toestellen op de werkvloer

Ben je een MKB’er of heb je misschien een groter bedrijf, dan is de kans groot dat jouw werknemers een telefoon van de zaak krijgen. Waarschijnlijk heb jij zelf ook een werktelefoon. Sommige mensen kiezen er voor om hun werk en privételefoon op hetzelfde nummer te laten zetten. Maar heel veel mensen willen dit ook gescheiden houden: ”niet elke klant hoeft namelijk mijn privé nummer te weten”. Vandaar kiezen veel mensen ook voor een aparte werktelefoon. Maar dit wordt ook door veel mensen als onhandig ervaren. Altijd twee telefoons meenemen. Altijd twee telefoons opladen. “Oh nee, ben mijn werktelefoon thuis vergeten” en andere taferelen.

Niet twee, maar één telefoon op zak

Gelukkig hebben we tegenwoordig de fijnste technologische snufjes. Heel recentelijk is er een nieuw toestel (De Huawei Mate 20 Lite) op de markt gekomen die het mogelijk maakt om twee simkaarten in één toestel te stoppen. Dit haalt meteen alle vervelende bijkomstigheden van het hebben van twee toestellen weg. Nu heb je altijd je privé- en werktelefoon bij… Maar dan maar in één toestel.

Duurzame oplossing

Het gebruiken van twee toestellen is niet duurzaam: logisch. Je gebruikt twee toestellen tegelijkertijd in plaats van één. En dat zorgt voor veel, vaak onnodig, gebruik. Het werken met één telefoon in plaats van twee helpt ook mee aan het verduurzamen van jouw bedrijf. Duurzaam ondernemen betekent niet per se dat heel je bedrijf moet runnen op groene elektriciteit, dat je drinkt uit recyclebare bekers of gebruik maakt van herbruikbare materialen. Het kan ook in de kleinere dingen zitten.

Het toestel

De Huawei Mate 20 Lite is een (dual sim) toestel waar je dus twee verschillende simkaartjes in kunt doen. Het schakelen tussen privé en zakelijk kun je van te voren gemakkelijk instellen. Niet alleen is het toestel dus erg geschikt voor de ondernemer en zijn werknemers, ook is het toestel ideaal te gebruiken voor privé. Het heeft namelijk een grote batterijcapaciteit (3750 mAh), het toestel houdt het dus met gemak een hele dag vol zonder op te laden. Daarnaast zijn de camera functionaliteiten van het toestel uitzinnig: 20 megapixel op de achterkant van het toestel, en 24 megapixel aan de voorkant van het toestel. Voor privé gebruik is de Huawei Mate 20 Lite dus perfect geschikt!

Duurzaam, goedkoop en praktisch

Een goedkopere oplossing voor jezelf, evenals voor je werknemers. Ook doe je iets aan de duurzaamheid door telefoonverspilling tegen te gaan en daarnaast is het gebruik van een dual sim toestel een stuk praktischer dan twee toestellen te gebruiken.

Toestel met dual sim bekijken >

Getagged onder

Reactie toevoegen

  • Over Zakelijkgroeien.nl

    Zakelijkgroeien.nl is door Jasper Runneboom opgezet als platform om startende ondernemers en zzp'ers (financieel) succesvol te laten worden.

    Vanuit mijn eigen ervaring en die van andere zzp'ers vind je hier veel informatie, tools en tips die je helpen om net als mij de volgende stap te zetten in je onderneming en van start-up door te groeien naar een stabiel en winstgevend ondernemer.

    Volg me op: LinkedIn