Boekhouder Den Haag

logo (1)Zoek je een boekhouder in de regio Den Haag, Delft of Berkel en Rodenrijs?

In deze regio (Den Haag, Delft, Berken en Rodenrijs) werken wij samen met Administratiekantoor Geervliet van Meindert Geervliet. 

Hij biedt als boekhouder:

 1. Online samenwerking
  U stelt uw facturen zelf op, en administratiekantoor Geervliet doet de rest. Van het boeken van uw verkoopfacturen tot het doen van u BTW-aangifte
 2. Scherpe vaste tarieven
  Onze dienstverlening heeft een vaste lage prijs
 3. Jij als klant staat voorop
  Administratiekantoor Geervliet stelt jouw belang voorop, Adviseren waar nodig. Altijd bereikbaar, via de mail of telefoon
Administratiekantoor Geervliet werkt volledig online, waardoor je inzicht hebt in je eigen gegevens. Je stelt zelf facturen op, wij zorgen voor een koppeling met de bankrekening(en) en voor het inboeken van inkoopfacturen en bonnen. Per kwartaal verzorgen zij de tijdige aangifte van de omzetbelasting. 
 • Over Zakelijkgroeien.nl

  Zakelijkgroeien.nl is door Jasper Runneboom opgezet als platform om startende ondernemers en zzp'ers (financieel) succesvol te laten worden.

  Vanuit mijn eigen ervaring en die van andere zzp'ers vind je hier veel informatie, tools en tips die je helpen om net als mij de volgende stap te zetten in je onderneming en van start-up door te groeien naar een stabiel en winstgevend ondernemer.

  Volg me op: LinkedIn