Boekhouder in Rotterdam

Geervliet partner

Zoek je een boekhouder in de regio Rotterdam?

In deze regio werken wij samen met Administratiekantoor Geervliet van Meindert Geervliet. 

Hij biedt als boekhouder:

 1. Online samenwerking
  U stelt uw facturen zelf op, en administratiekantoor Geervliet doet de rest. Van het boeken van uw verkoopfacturen tot het doen van u BTW-aangifte
 2. Scherpe vaste tarieven
  Onze dienstverlening heeft een vaste lage prijs
 3. Jij als klant staat voorop
  Administratiekantoor Geervliet stelt jouw belang voorop, Adviseren waar nodig. Altijd bereikbaar, via de mail of telefoon
Administratiekantoor Geervliet werkt volledig online, waardoor je inzicht hebt in je eigen gegevens. Je stelt zelf facturen op, wij zorgen voor een koppeling met de bankrekening(en) en voor het inboeken van inkoopfacturen en bonnen. Per kwartaal verzorgen zij de tijdige aangifte van de omzetbelasting. 

Contactgegevens

Adres: Lichtenauerlaan 102, 3062 ME Rotterdam

Telefoon: 010 798 2470

 • Over Zakelijkgroeien.nl


  Zakelijkgroeien.nl is een concept bedacht door Jasper Runneboom, gids voor de online marketing jungle en organisator van de online marketing expeditie.

  Waar hij zelf ondernemers graag helpt om online te groeien is zakelijkgroeien.nl opgezet als platform om ondernemers en zzp'ers op een breder vlak te laten groeien.

  Hier vind je handige tools zoals de netwerkagenda en de beste software om de zakelijke groei van jouzelf te bevorderen. Daarnaast vind je hier gratis honderden artikelen die antwoorden geven op relevante ondernemersvragen.

  Op naar meer zakelijke groei!