Business Coaching

Ben je opzoek naar een business coach die jou verder helpt? 

Vanuit Zakelijkgroeien.nl werken wij met verschillende Business Coaches samen die jou verder helpen met je onderneming. Deze vind je hieronder, graag helpen wij jou op deze manier om een coach te vinden die het beste bij jou en jouw vraagstukken past.

Waarom business coaching?

Als ondernemer loop je waarschijnlijk regelmatig tegen dingen aan, soms bewust, soms onbewust. Een ander perspectief, kennis en ervaring helpen jou dan verder om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen, om problemen waar je tegenaan loopt op te lossen en zo je eigen successen te behalen. De Business Coaches die hier staan kunnen dit vanuit hun expertise. 

Sylvia Heistek: Snel, gegarandeerd en duurzaam resultaat

Voor professionals die de lat hoog leggen

Wil je vanzelfsprekend gewenste resultaten bereiken? Dan is Sylvia je vrouw. Zij staat met beide benen stevig op de grond om zo jou het beste uit jezelf te laten halen. Als vanzelf bereik je je doel en verdiep je je zelfkennis, doe je wat bij je past en communiceer je op invloedrijke wijze. In maximaal 7 weken realiseer je een duurzaam resultaat voor de lange termijn.

“Onze focus ligt van jongs af aan op resultaat. In het bedrijfsleven heb ik die focus op resultaat als onvoldoende ervaren. Het unieke wat elk mens bijdraagt wordt echt onderbelicht. In jezelf kan je veel meer de ruimte vinden door bewustwording van je toegevoegde waarde.

Wat maakt dat we denken wat we denken en doen wat we doen waardoor dingen lopen zoals ze lopen? Quaning biedt hiervoor een snelle, gegarandeerde en duurzame oplossing. Bijvoorbeeld om je te helpen ontdekken wat jouw unieke toegevoegde waarde is. En je een gewenste verandering te helpen maken in je persoonlijke ontwikkeling zoals je zichtbaarheid. In maximaal 7 weken bereik je je doel.”

Mirjam Nagel: Provocatieve coaching

Provocatieve coaching = voor iedereen

Of je nu zoekt naar meer realisme, zelfexpressie, assertiviteit of zelfbewustheid. En of je nu kampt met lage zelfwaardering, angst, stress of problemen met je partner of loopbaan… Provocatieve coaching helpt je jouw situatie te veranderen. Juist omdat provocatie aanzet tot nadenken. 

Provocatieve coaching inspireert
Deze manier van coachen daagt je uit om je overtuigingen, doelen en gedragingen op een andere manier te bekijken. Zo kom je los van knellende patronen. Op die manier kun je – samen met mij – op zoek naar een passende oplossing. Inderdaad… je leest het goed, samen.

Hans Goossens: meer klanten

Als marktleider op het gebied van commerciële trainingen weten wij waar we over praten. Ik heb mezelf gespecialiseerd in jouw situatie. “Dé ZZP’er”. Ik ga samen met jou kijken hoe we jouw agenda vol krijgen en hoe je meer omzet gaat binnen halen. Alles in een betaalbaar maandplan. Hoe? Jij krijgt van mij gratis een bedrijfsscan en van daar uit bepaal jij hoe we verder gaan.

Ruben Vitters: New Business & Leads

New Business of wel ‘nieuwe zaken’ als je het vrij zou vertalen. Daarmee spreekt de omschrijving van wat New Business is al voor zich, zo simpel is dat! 

De praktijk blijkt vaak een stuk lastiger. 

Zonder dat ik het toen door had begon ik op mijn twaalfde al met New Business. In de vorm van telefonische acquisitie overtuigde ik autoimporteurs en autodealers ervan dat ik zeer geïnteresseerd was in de meest exclusieve auto’s uit hun collectie. Mijn hobby als jong ventje was om brochures van mooie auto’s te verzamelen. Nu vele jaren, duizenden klant-contactmomenten en een flinke dosis ervaring later ben ik er nog steeds mee bezig. Dagelijks voer ik op zzp-basis telefonische acquisitie- en accountmanagement- taken uit in opdracht van mijn opdrachtgevers. De ervaringen die ik op heb gedaan breng ik over aan zelfstandig ondernemers en starters. 

Hoe ik jou kan helpen?

  • Training / workshops; op deze manier help ik jou en mede-deelnemers op weg naar potentieel klanten
  • Coachen; via 1-op-1 maatwerk trajecten ga ik actief met jou aan de slag zodat jij jouw successen gaat halen hoe dat bij jou en jouw bedrijf past

Hoe dan ook mijn doel is om jou zelfvertrouwen en plezier te geven in het vinden van nieuwe klanten. Meer over mij; rubenvitters.com en meer over mijn bedrijf; excellead.nl

Roeselien Wekker: Pitch & Personalbranding expert

Wil jij weten of (her) ontdekken wat jou uniek maakt en hoe jij jezelf onderscheidt van anderen?

Personal branding is jezelf als merk presenteren en laten zien dat jij anders durft te zijn.

Jouw persoonlijkheid, kennis en expertise slim en authentiek inzetten om zo meer waarde toe te voegen. Laat aan jouw (potentiële) klanten zien wie jij bent en waar je voor staat. Want jij bent de allesbepalende factor binnen jouw onderneming!

Mijn twintig jaar aan ervaring in het artiestenvak maakt dat ik als geen ander weet hoe jij jezelf kunt neerzetten. Jij weet waar jouw kracht zit en ik help jou deze naar boven te halen.