Over

Of je nou start in je eentje op de zolderkamer, als zzp’er of meteen met personeel en een kantoor. Elke start als ondernemer is spannend.

Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden. Ook over zaken waar je zelf niks van afweet of waar je weinig interesse in hebt. Dit kan best stressvol zijn. Van de administratie en juridisch zaken kloppend krijgen tot de marketing en sales. De juiste keuzes hierin bij de start geven je een goede basis om je bedrijf op te bouwen. Dat kunnen wij je vertellen vanuit onze eigen ervaring.

Ook later als je bedrijf groeit komen er nieuwe zaken op je pad. Of dingen die opnieuw je aandacht vragen.

Zakelijkgroeien.nl is als onafhankelijk platform opgericht om je hierbij te helpen. Om je informatie, inzichten en tips te geven zodat jij de zaken rondom je bedrijf goed opzet en regelt. Zodat jij de juiste keuze maakt en uiteindelijk onbezorgd onderneemt. Maandelijks helpen wij op deze manier tussen de 10.000 en 20.000 (startende) zzp’ers en ondernemers middels informatie op deze website.

Zo zorgen wij ervoor dat meer ondernemers en zzp’ers doorgroeien naar een winstgevend en mooi bedrijf. Dit doen we met een klein maar gepassioneerd team van zzp’ers en ondernemers.

 

Het kernteam achter zakelijkgroeien.nl

Jasper Runneboom – Oprichter

De gemiddelde zzp’er maakt € 34.000,- winst per jaar en 55% van de startende ondernemers stopt alweer binnen 5 jaar.

Die cijfers moeten beter!

Daarvoor heb ik zakelijkgroeien.nl opgericht. Je vindt hier kennis en tools om de overlevingskans van jou als startende ondernemer te vergroten. Vanuit mijn eigen ervaring als zzp’er en ondernemer weet ik hoe snel je een verkeerde keuze maakt, zeker als iets ver van je weg staat en je er geen interesse in hebt. Toch kan dit je later duur komen te staan. Je zal de eerste ondernemer niet zijn die moet stoppen omdat de randzaken niet goed zijn geregeld.

Zakelijkgroeien.nl zorgt ervoor dat je zaken helder krijgt zodat dit jou niet overkomt en je van jouw bestaan als ondernemer een succes maakt!

Spreekt dit je aan? Word dan lid van onze LinkedIn groep!

Lilian Havermans – Content Specialist

Lilian Havermans is content specialist / senior webredacteur. Opgeleid als journalist houdt zij zich sinds 2005 bezig met het vak webredactie. Schrijven is haar absolute passie. Lilian heeft een brede interesse en publiceert over tal van onderwerpen.

Sinds 2010 is Lilian zzp’er en heeft daardoor de nodige ervaring opgedaan met ondernemen, boekhouding en financiële zaken rondom het ondernemerschap. Ze weet inmiddels haar weg te vinden in de wirwar van wetgeving, belastingregels en allerlei andere voorwaarden en eisen die gelden voor ondernemers in het algemeen en zzp’ers in het bijzonder.

Lilian wil – net als Jasper – graag haar ervaring inzetten om andere ondernemers te helpen met groei. Ze publiceert regelmatig artikelen op zakelijkgroeien.nl.

Meer over Lilian weten? lilianhavermans.nl

Janet Freriks – Tekstschrijver

Als freelance journalist en (commercieel) tekstschrijver, werkt Janet Freriks zowel voor als achter de schermen in medialand. Zo schrijft ze voor (landelijke) online media en helpt met liefde andere ondernemers aan ijzersterke webteksten, persberichten of blogs.

Haar bedrijf Thuis in Teksten bestaat sinds 2016, dus inmiddels heeft Janet de nodige ervaring op het gebied van zakelijk ondernemen. Daarnaast heeft ze met haar blogs voor zakelijkgroeien.nl een helder doel voor ogen: ingewikkelde materie omtoveren tot laagdrempelige en lekker leesbare teksten.

Meer over Janet weten? Bezoek haar linkedin profiel: linkedin.com/in/janetfreriks/