Kick-off: Doelen behalen als ondernemer

In 2019 ga ik mijn doelen behalen... echt waar!

Wat waren vorig jaar jouw zakelijke voornemens voor dit jaar?

En wat is ervan terecht gekomen?

Nu doen wij een wilde gok, wij denken dat er weinig tot niks van terecht is gekomen. Wees gerust, je bent hierin niet alleen. Want 67% van alle goede voornemens wordt niet behaald!

Toch is een voornemen maken zinvol. Het dwingt je na te denken over je bedrijf, de langere termijn en wat je wilt bereiken.

Alleen hoe zorg je dat het niet alleen daarbij blijft? Dat je jouw voornemens ook omzet in concrete doelen die je vervolgens ook nog eens echt gaat behalen?

Wij hebben hiervoor een succesfomule bedacht die we graag met jou samen invullen op maandag 14 januari. Zodat iedereen die er die dag bij is zijn zakelijke voornemens voor 2019 concreet, haalbaal en meetbaar maakt!

Hoe?

Meld je aan voor de kick-off op maandag 14 januari!

Praktische info: locatie is UniePlaza in Culemborg, de kick-off is van 10:00 tot 12:00 en de kosten bedragen 25,-

Zit het ook in jou om ergens mee te starten terwijl je weet dat je het na 2 maanden alweer zal opgegeven? En gaat dat het komend jaar jouw eerste grote frustratie zijn?

Hoe tof zou het zijn als je dit jaar écht jouw zakelijke voornemens gaat halen? En je over een jaar jezelf op de schouders kan kloppen en met trots terug kan kijken op een topjaar?

Volgens ons hebben we als mens elkaar nodig om goede voornemens te realiseren. Door het te delen weten anderen ervan en kan je erop afgerekend worden. Dat laatste klinkt spannend, maar is belangrijk. Want als dat niet gebeurt... ga je het dan zelf doen?

Wij houden je scherp en zorgen ervoor dat je de motivatie die je hebt bij het vastleggen van jouw zakelijke voornemens het hele jaar door blijft behouden. Dit doe je samen met andere ondernemers die met dezelfde struggle zitten.

Over de initiatiefnemers

De Kick-off wordt georganiseerd en gehost door Jasper Runneboom en Ruben Vitters. Beiden sinds vele jaren ondernemer. Ze zien de kracht van doelstellingen / voornemens maar kennen zelf ook de keerzijde ervan. Namelijk dat een jaar altijd anders loopt en doelen snel ingehaald worden door de realiteit of simpelweg vergeten worden.

Door je doelstellingen met anderen te delen is de kans hierop veel kleiner. Bovendien blijf je er  dan continu mee bezig is hun stellige overtuiging.

Praktische info

  • kickoff  maandag14 januari 2019 van 10:00 - 12:00
  • Locatie is Unieplaza in Culemborg (goed bereikbaar met auto en ov)
  • Investering is 25.- (ex btw)