Partners en samenwerkingen

Onze partners

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat jij en je bedrijf groeien!

Partner in: Online marketing & strategie

The Runneboom Connection ontwikkelt voor partijen die online succesvol willen inzetten een online strategie die werkt. Passend bij het bedrijf en afgestemd op de doelstelling en de beschikbare middelen. De ontwikkelde strategie wordt samen uitgevoerd en steeds verder geoptimaliseerd. 

Runneboomconnection.nl

Partnerafbeelding

Partner in: Auto-Lease

Snelheid, transparantie en gemak, dat is waar het bij Arval om draait. Met een team dat zich specifiek richt op zzp’ers en het mkb, zorgen we dat niet alleen grote bedrijven toegang hebben tot leasen, maar dat je als adviseur, schilder of trainer dat ook hebt.

Arval.nl

 

Partner in: Trainingen

Bij Weblish kun je als zzp-er terecht voor praktische en betaalbare trainingen op gebied van WordPress, Photoshop, online marketing, social media, webteksten schrijven.

Weblish.nl

Partner in: Online boekhouden

MoneyMonk is hét gebruiksvriendelijkste boekhoudprogramma voor ZZP’ers. Boekhouden zonder gedoe? MoneyMonk is boekhouden voor ZZP’ers in gebruikelijke taal!

Duizenden ZZP’ers gingen je voor. Probeer MoneyMonk 30 dagen gratis!

Moneymonk.nl

 

logopartner2

Partner in: Flex BV

Professionals in Business biedt een simpele oplossing om jou als zzp'er de vrijheid te geven om echt te ondernemen. Zonder beperkingen van regelgeving (wet DBA).

Zij bieden jou een ondernemende oplossing met benefits! Weg met beperkingen van de VAR of DBA, jouw bedrijf zoals jij het wil!

www.professionalsinbusiness.nl

Partnerafbeelding

Partner in: Factoring

FreelanceFactoring betaalt jouw facturen binnen 3 werkdagen uit, waardoor de cashflow van jouw bedrijf door blijft stromen en je niet hoeft te wachten op de betaaltermijn van jouw opdrachtgevers.

Freelancefactoring.com

 

 

Partner in: Online Boekhouden

e-Boekhouden.nl is een succesvolle Nederlandse aanbieder van online boekhouden. Het is gebruiksvriendelijk en je hebt geen boekhoudkennis nodig om het boekhoudpakket te begrijpen. e-Boekhouden.nl past een begrijpelijke woordkeuze toe en is eenvoudig in gebruik.

e-boekhouden.nl

 

Partner in: Boekhouders

Siffror is het bedrijf van Ronald Harreveld en richt zich specifiek op zzp'ers in de creatieve sector. In samenwerking met Siffror ontwikkelen wij tools en artikelen om de boekhouding en administratie gemakkelijker te maken. Daarnaast kan je altijd bij hem terecht als zzp'er met je boekhouding.

siffror.nl

 

 

Geregeld-tumb

Partner in: Online Boekhouden

Heb je moeite met je boekhouding en wil je juist altijd en overal zelf eenvoudig en snel online boekhouden? Met het online boekhoudpakket van Gere-geld ben je binnen een uur op weg met de boekhouding. Gere-geld is een gebruiksvriendelijke, betaalbare en overzichtelijke oplossing voor de kleine ondernemer en ZZP’er, waarmee je weer goed inzicht in je financiën krijgt. Online boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

administratieveoplossing.nl 

 

 

Onze samenwerkingen

Wij werken met de volgende partijen samen om jou vooruit te helpen.

logo-nn

Partner in: Events

Partner in: Trainingen

Partner in: Training

 

logo-ziggo

Partner in: Events

 

Partner in: Boekhouders

 

 

Partner in: Marketing

 

 

Partner in: Netwerkbijeenkomsten

 

 

partnerafbeelding

Partner in: Netwerkbijeenkomsten

 

 

4kant partner logo

Partner in: Trainingen

 

logo2

Partner in: Trainingen

 

Geervliet partner

 

Partner in: Boekhouding

 

Partner in: Trainingen / Coaching

 

 

Partner in: Boekhouders