Review Acconline

Geschreven door: Zakelijkgroeien.nl

Boekhouden is iets waar de meeste zzp’ers tegenop zien. Niet iedereen heeft de expertise in huis om een goede boekhouding te voeren, en het kost ook nog eens veel tijd én geld om het goed te doen. Toch is het uiterst belangrijk om als zzp’er of ondernemer een juiste boekhouding te voeren – alleen al om inzicht te krijgen in de staat van je bedrijfsvoering. Acconline komt ondernemers tegemoet met een makkelijk online boekhoudpakket, dat jou veel van je boekhoudkundige taken uit handen kan nemen.

Gemiddelde beoordeling

7,4
Bron: Appwiki (op basis van 10 reviews)

Hoe snel is Acconline ingesteld?

Acconline staat zich erop voor dat je als ondernemer zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het bijhouden van je boekhouding. Om dat mogelijk te maken, neemt Acconline je zoveel mogelijk werk uit handen. Ook het instellen van de boekhouding – normaal gesproken iets dat een taaie klus kan zijn, zeker voor een beginnende ondernemer – valt daaronder. Je stuurt simpelweg je gegevens op: Acconline regelt het opzetten van je boekhouding.

Biedt het programma overbodige opties?

Veel boekhoudprogramma’s proberen de boekhouding inzichtelijk te maken door extra opties of extra apps op de telefoon aan te bieden. Al die functionaliteit voelt nogal eens overbodig aan. Acconline heeft een andere insteek, want het programma zelf is eigenlijk je online boekhouder. Behalve het geven van inzicht in je boekhouding, heb je verder vrijwel geen extra opties nodig. Het programma dat Acconline aanbiedt is dan ook erg gestroomlijnd.

Is Acconline helder en duidelijk?

Doordat Acconline jouw boekhouding regelt, wordt jou als ondernemer een hoop bespaard. Onduidelijk financiële lingo, moeilijke boekhoudkundige indelingen of lastige automatische processen blijven buiten zicht. Wat wel belangrijk is, is dat Acconline jou op een heldere manier kan laten zien hoe het ervoor staat met je boekhouding. Omdat je daar zelf minder mee bezig hoeft te zijn, is het extra belangrijk dat je wel goed kunt volgen wat er aan de hand is. Acconline scoort dan ook heel hoog op dit onderdeel: je kunt als ondernemer zeer duidelijk inzicht krijgen in je financiële administratie.

Bespaar je veel tijd met Acconline?

Vergeleken met andere online boekhoudprogramma’s is Acconline zeer tijdbesparend. Je hoeft als ondernemer alleen maar de nodige informatie aan te leveren, en via het programma wordt je hele boekhouding bijgehouden. Daar valt factureren en aangifte doen óók onder. Door je boekhouding uit handen te geven verlies je een deel van de controle over het proces, maar je bespaart een maximum aan tijd. In feite heb je een online boekhouder in dienst, die de hele administratieve rompslomp voor je wegwerkt.

Voor wie is Acconline geschikt?

Voor veel zzp’ers is Acconline het gedroomde boekhoudkundige programma. Door je vrijwel alles uit handen te nemen, heb je veel meer tijd over om je bezig te houden met ondernemen. Dat is vooral een grote besparing voor kleine ondernemers, of zzp’ers die een goedlopend bedrijf hebben en die de bespaarde tijd ook om kunnen zetten in het behalen van een hogere omzet. Ook voor zzp’ers die zich niet willen verdiepen in het boekhouden is dit een uitkomst.

Is Acconline goed geprijsd?

Het mag geen verrassing heten dat Acconline duurder is dan andere boekhoudkundige programma’s. Voor deze ‘online boekhouder’ betaal je vanaf 59 euro per maand. Voor wat grotere ondernemers, die meer dan 100 facturen per jaar sturen of de boekhouding nog eenvoudiger willen maken, kan dat bedrag flink oplopen. Of dat een redelijke prijs is, hangt af van je bedrijfsvoering. Denk je met de bespaarde tijd de kosten eruit te halen, dan is Acconline een uitstekende keuze voor een online boekhoudpakket.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zakelijkgroeien.nl
Average rating:  
 2 reviews
Sep 28, 2019
by Auke on Zakelijkgroeien.nl
Ik vind dat deze partij fraude heeft gepleegd

Ik vind dat deze partij fraude heeft gepleegd met mijn administratie. Ze hebben de administratie totaal geruïneerd achtergelaten. Ze meenden ook nog dat ze het recht hadden om er voor betaald te worden. Er zijn zelfs werkzaamheden dubbel gefactureerd.Het merendeel van de boekingen waren niet juist geboekt. Er zat 15% verschil tussen de werkelijk gemaakte omzet en de omzet die deze partij via de administratie rapporteerde.Contact met deze partij was rampzalig te noemen. Van de meer dan 100 gemaakte afspraken zijn de nagekomen afspraken helaas niet eens op 1 hand te tellen. Ze hebben zelf toegegeven fout te zitten. Ook heb ik van een medewerker gehoord dat dit soort praktijken vaker plaats hebben gevonden/ nog steeds plaatsvinden bij andere klanten. Maar de enorme schade die ze hebben veroorzaakt oplossen en/ of vergoeden… vergeet het maar. Het contact was - zacht uitgedrukt - zeer frustrerend en onprofessioneel. Ik heb termen als “boef” en “flikker” moeten incasseren van deze partij.Helaas heb ik hierdoor behoorlijk wat gedonder met de belastingdienst gehad omdat zaken niet op tijd waren ingediend. Ik raad je aan niet met deze hobbyistische partij in zee te gaan. Want meer dan dat kun je het niet noemen. Toen ik fouten wilde melden wist ik nog niet wat voor beerput met ellende ik uiteindelijk ging opentrekken.Wil je hier meer over weten? Of wil je weten wie het netjes gefikst heeft en waar ik nu tevreden klant ben? Neem dan even contact met me op zodat je niet dezelfde fout begaat als ik. Dat scheelt je een heleboel kopzorgen. 1 zoekopdracht via Google en je kunt me vinden. 😉

Lees reviews van andere programma's

Kenniscentrum