Review Acconline

Geschreven door: Zakelijkgroeien.nl

Boekhouden is iets waar de meeste zzp’ers tegenop zien. Niet iedereen heeft de expertise in huis om een goede boekhouding te voeren, en het kost ook nog eens veel tijd én geld om het goed te doen. Toch is het uiterst belangrijk om als zzp’er of ondernemer een juiste boekhouding te voeren – alleen al om inzicht te krijgen in de staat van je bedrijfsvoering. Acconline komt ondernemers tegemoet met een makkelijk online boekhoudpakket, dat jou veel van je boekhoudkundige taken uit handen kan nemen.

Gemiddelde beoordeling

7,4
Bron: Appwiki (op basis van 10 reviews)

Hoe snel is Acconline ingesteld?

Acconline staat zich erop voor dat je als ondernemer zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het bijhouden van je boekhouding. Om dat mogelijk te maken, neemt Acconline je zoveel mogelijk werk uit handen. Ook het instellen van de boekhouding – normaal gesproken iets dat een taaie klus kan zijn, zeker voor een beginnende ondernemer – valt daaronder. Je stuurt simpelweg je gegevens op: Acconline regelt het opzetten van je boekhouding.

Review Acconline door gebruikers

Zakelijkgroeien.nl
Average rating:  
 1 reviews
Oct 9, 2018
by Quintes on Zakelijkgroeien.nl
Neemt werk uit handen

Voordeel is dat ik geen omkijken meer heb naar mijn boekhouding en wel inzicht krijg in de financiele status van mijn bedrijf.


Bekijk alle reviews


Ervaring met Acconline? Laat onderaan je eigen review achter!

Biedt het programma overbodige opties?

Veel boekhoudprogramma’s proberen de boekhouding inzichtelijk te maken door extra opties of extra apps op de telefoon aan te bieden. Al die functionaliteit voelt nogal eens overbodig aan. Acconline heeft een andere insteek, want het programma zelf is eigenlijk je online boekhouder. Behalve het geven van inzicht in je boekhouding, heb je verder vrijwel geen extra opties nodig. Het programma dat Acconline aanbiedt is dan ook erg gestroomlijnd.

Is Acconline helder en duidelijk?

Doordat Acconline jouw boekhouding regelt, wordt jou als ondernemer een hoop bespaard. Onduidelijk financiële lingo, moeilijke boekhoudkundige indelingen of lastige automatische processen blijven buiten zicht. Wat wel belangrijk is, is dat Acconline jou op een heldere manier kan laten zien hoe het ervoor staat met je boekhouding. Omdat je daar zelf minder mee bezig hoeft te zijn, is het extra belangrijk dat je wel goed kunt volgen wat er aan de hand is. Acconline scoort dan ook heel hoog op dit onderdeel: je kunt als ondernemer zeer duidelijk inzicht krijgen in je financiële administratie.

Bespaar je veel tijd met Acconline?

Vergeleken met andere online boekhoudprogramma’s is Acconline zeer tijdbesparend. Je hoeft als ondernemer alleen maar de nodige informatie aan te leveren, en via het programma wordt je hele boekhouding bijgehouden. Daar valt factureren en aangifte doen óók onder. Door je boekhouding uit handen te geven verlies je een deel van de controle over het proces, maar je bespaart een maximum aan tijd. In feite heb je een online boekhouder in dienst, die de hele administratieve rompslomp voor je wegwerkt.

Voor wie is Acconline geschikt?

Voor veel zzp’ers is Acconline het gedroomde boekhoudkundige programma. Door je vrijwel alles uit handen te nemen, heb je veel meer tijd over om je bezig te houden met ondernemen. Dat is vooral een grote besparing voor kleine ondernemers, of zzp’ers die een goedlopend bedrijf hebben en die de bespaarde tijd ook om kunnen zetten in het behalen van een hogere omzet. Ook voor zzp’ers die zich niet willen verdiepen in het boekhouden is dit een uitkomst.

Is Acconline goed geprijsd?

Het mag geen verrassing heten dat Acconline duurder is dan andere boekhoudkundige programma’s. Voor deze ‘online boekhouder’ betaal je vanaf 59 euro per maand. Voor wat grotere ondernemers, die meer dan 100 facturen per jaar sturen of de boekhouding nog eenvoudiger willen maken, kan dat bedrag flink oplopen. Of dat een redelijke prijs is, hangt af van je bedrijfsvoering. Denk je met de bespaarde tijd de kosten eruit te halen, dan is Acconline een uitstekende keuze voor een online boekhoudpakket.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zakelijkgroeien.nl
Average rating:  
 1 reviews
Oct 9, 2018
by Quintes on Zakelijkgroeien.nl
Neemt werk uit handen

Voordeel is dat ik geen omkijken meer heb naar mijn boekhouding en wel inzicht krijg in de financiele status van mijn bedrijf.

Lees reviews van andere programma's

Kenniscentrum