Trainingen, evenementen en netwerkbijeenkomsten

Zoek per provincie

Zoek per categorie

Uitgelichte trainingen deze week

Overzicht trainingen

 • Photoshop voor beginners

  Word een professional in Photoshop

  Met deze cursus Photoshop voor beginners raak je in 2 ochtenden bekend met dit meest gebruikte beeldbewerkingprogramma ter wereld; Phototshop.

  De training kenmerkt zich door de praktische insteek: theorie blijft tot een minimum beperkt en je gaat al snel aan de slag! Niet achterover leunen en luisteren, maar lekker aan het werk!

  Deze cursus Photoshop voor beginners is een 1-op-1 training en is dus maatwerk, waarbij onze trainer Erik goed rekening houdt met jouw specifieke leerwensen!

 • Club van 25

  Elke club bestaat uit een vaste groep van 25 lokale niet-concurrerende leden die opdrachten en omzet voor elkaar genereren. Samen met 24 andere leden creëer je zo je eigen unieke netwerk.

  De prikkelende netwerkbijeenkomsten zijn tweewekelijks en geven inspiratie om je bedrijf verder te ontwikkelen.

 • Online Klanten Krijgen: gratis training

  Leer in 4 lessen hoe jij online marketing strategisch inzet voor jouw bedrijf

  Wil je online succesvol inzetten? Dan zal je daar een goede online strategie voor moeten hebben. Een strategie die past bij jouw doelstelling en je bedrijf.

  Deze gratis online training van Jasper Runneboom helpt je de juiste online strategie te bepalen. Bovendien is het een algemene introductie in de online marketing. Waarin de belangrijkste kanalen worden doorgenomen.

  Een absolute must voor iedere ondernemer die online succesvol wil inzetten.