Krijg een briljante boekhouder voor jouw bedrijf!

Ontvang 3 offertes van boekhouders & accountants

ūüĎČOffertes van boekhouders aanvragen

Waar kunnen de offertes naartoe gestuurd worden?

Waarom ondernemers voor onze service kiezen

100% Matching

Binnen 48 uur maximaal 3 offertes van geschikte boekhouders of accountants in jouw regio. 

Landelijk netwerk

Meer dan 801 boekhouders en accountants aangesloten op ons groeiende landelijke netwerk.

Bewezen succes

Jaarlijks meer dan 10.000 succesvolle matches. Zo weten wij voor jou ook die briljante boekhouder te vinden.

Boekhouding 100% op orde

Belastingvoordeel, aangiftes, aftrekposten, bonnen inboeken en de administratie bijwerken? Daar hoef jij je geen zorgen meer om te maken als je een boekhouder inschakelt. 

Zet in op groei

Door je boekhouding uit te besteden heb jij meer tijd over om je te focussen op je bedrijf. Daarnaast mag je van boekhouders uit ons netwerk verwachten dat ze voor je klaarstaan met financieel en fiscaal advies als je daarom vraagt. 

Werkzaamheden voor je boekhouding verder uitgelegd

Hieronder leggen we kort uit wat je via ons aan een boekhouder of accountant kunt uitbesteden en wat daar dan onder valt.

De meest makkelijke optie om je boekhouding te regelen. Je hebt er zelf veel minder zorgen om en je boekhouding wordt beter uitgevoerd.

 

Elk jaar zal je aangifte inkomstenbelasting moeten doen. Voor veel ondernemers is dit altijd een klus waar tegenaan wordt gehikt als de administratie zelf wordt gedaan. Door het uit te besteden aan een professional ontzorg je jezelf hier lekker van. Bovendien weet je zeker dat er geen belastingvoordeel blijft liggen.

Elk kwartaal moet je Btw-aangifte doen. Meestal is dit een relatief klein klusje. Maar het kan snel ingewikkeld worden zodra je werkt met onderaannemers, in- en verkoopt vanuit het buitenland of te maken hebt met verschillende btw-tarieven. 

Sommige bedrijven zijn verplicht een jaarrekening op te stellen. Daarnaast kan een jaarrekening gewenst zijn om bijvoorbeeld een hypotheek aan te vragen. Een boekhouder of accountant kan makkelijk een jaarrekening voor je opstellen. 

Als je personeel hebt of een BV waar je zelf in dienst bent dan zal er een salarisadministratie moeten zijn. Maandelijks moet er dan bijvoorbeeld een loonstrook worden gemaakt. 

Als je een BV hebt zal deze jaarlijks vennootschapsbelasting moeten betalen. een boekhouder of accountant kan dit voor je uitvoeren.

Advies met betrekking tot je boekhouding mag je altijd van je boekhouder of accountant verwachten. Maar soms zijn er complexere zaken waar expertise bij gewenst is. Hiervoor een professional inschakelen is dan verstandig. 

Enkele partners

Geef je hieronder op ūüĎá