Contact

Wil je contact met ons over iets? Vul hieronder de gevraagde gegevens in en wij nemen contact met je op indien het voor ons relevant is. Ben je benieuwd wie er achter zakelijkgroeien.nl zitten? Hier lees je meer over het team achter deze website.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Over Zakelijkgroeien.nl

Of je nou start in je eentje op de zolderkamer, als zzp’er of meteen met personeel en een kantoor. Elke start als ondernemer is spannend.

Zakelijkgroeien.nl is opgericht om je hierbij te helpen. Om je informatie, inzichten en tips te geven zodat jij de randzaken rondom je bedrijf goed opzet en regelt. Wij zorgen ervoor dat jij zaken helder krijgt voor je onderneming zodat jij de juiste keuze maakt.

  • Over Zakelijkgroeien.nl

    Zakelijkgroeien.nl is door Jasper Runneboom opgezet als platform om startende ondernemers en zzp'ers (financieel) succesvol te laten worden.

    Vanuit mijn eigen ervaring en die van andere zzp'ers vind je hier veel informatie, tools en tips die je helpen om net als mij de volgende stap te zetten in je onderneming en van start-up door te groeien naar een stabiel en winstgevend ondernemer.

    Volg me op: LinkedIn