Boekhouder in Amersfoort vinden

Boekhouder in Amersfoort vinden

Voor een boekhouder in Amersfoort hoef je niet verder te kijken. Herken jij jezelf in het volgende scenario? Je bent vol enthousiasme je onderneming begonnen en klaar om opdrachten aan te nemen of andere mensen aan te sturen. Maar je hebt nou eenmaal geen diploma in accouting of boekhouden, dus het bijhouden van al die cijfertjes blijkt toch wel lastig. En hoe zit het met al die uitzonderingen en belastingvoordelen?

Wij helpen we jou op weg met een aanbod van boekhouders in Amersfoort en omgeving.

Offerte voor boekhouding aanvragen

Waarom zou je een boekhouder inschakelen?

Het is het einde van de maand en je hebt nog maar even om je aangifte te doen. Je probeert de logica te vinden in je Excel bestand, waar het allesbehalve duidelijk is welke kosten je nou precies gemaakt hebt en welke klanten jou al wel of niet hebben betaald. In paniek ga je op zoek naar al je bonnen en facturen, die her en der verspreid in jouw inbox zitten. Met de handen in het haar vervloek je jezelf: waarom heb je hier niet meer tijd aan besteed?

En zelfs als je wel tijd aan je boekhouding besteed, is het zeker niet altijd even makkelijk. Je kan toch nog twijfelen of je het wel goed gedaan hebt. Heb je het juiste btw-percentage ingevoerd? En hoe zit dat met die buitenlandse klant? Kom je wel in aanmerking voor dat ene belastingvoordeel?

Een belangrijke reden voor een boekhouder is dan ook: het neemt de stress over je boekhouding weg. Je hebt de zekerheid dat alles klopt. Er is iemand die het voor je regelt of het voor je controleert. Dat scheelt tijd en zorgen.

Daarnaast kan het je ook geld opleveren. Bij je inkomensbelasting kan je gebruik maken van enkele belastingvoordelen. Maar ook hier kan het soms lastig zijn om te weten welk voordeel je wanneer kan gebruiken. Wanneer je één van onze boekhouders in Amersfoort gebruikt voor je eenmanszaak of als zzp’er, dan weet je met zekerheid dat je elk belastingvoordeel krijgt.

Onze boekhoudservice is speciaal opgezet voor eenmanszaken en zzp’ers. Met de verschillende pakketten zit er altijd een optie voor jou tussen. Een boekhouder uit Amersfoort heb je via zakelijkgroeien.nl zo gevonden.

Boekhouder in Amersfoort voor zzp’ers

Voor een boekhouder gericht op zzp’ers uit Amersfoort ben je bij ons aan het juiste adres. Onze pakketten zijn speciaal gericht op zzp’ers en eenmanszaken. Het kan voor je boekhouding namelijk soms verwarrend zijn: ben je een zzp’er of heb je een eenmanszaak? 

Toch is er wel een verschil. Een eenmanszaak is namelijk niet altijd ook een zzp’er. En als zzp’er kan je een eenmanszaak oprichten, maar dat hoeft niet. Voor je aangifte is dit verschil gelukkig niet van belang. Maar voor jezelf kan het wel een verschil maken: wil jij je profileren als een zelfstandige, freelancer of ondernemer? Dit kan afhangen van de branche waarin je werkt en het soort opdrachten die je wilt doen.

Als zzp’er heb je bijvoorbeeld geen personeel in dienst. Als eenmanszaak kan dit wel. Voor je boekhouding kan dit dus wel een verschil maken. Verwarrend? Wij hebben een boekhouder gespecialiseerd in zzp’ers in  Amersfoort voor je om advies te geven en je te helpen met je boekhouding.

Boekhouder in Amersfoort voor eenmanszaken

Als eenmanszaak kan je in principe hetzelfde werken als een zzp’er. Of misschien werk je nu nog als zzp’er, maar wil je in de toekomst wel groeien en personeel aannemen. Dat kan. Je boekhouding wordt dan alleen wel wat ingewikkelder.

Onze boekhouder voor de eenmanszaak uit Amersfoort kan je hierbij helpen. Jouw persoonlijke boekhouder controleert niet alleen je boekhouding en regelt je aangiftes, je kan ook bij ons terecht voor vragen en advies over je financiën en onderneming. Zo kunnen we je ook helpen om je onderneming verder te laten groeien.

Wat zijn de kosten voor een boekhouder in Amersfoort?

Natuurlijk wil jij je ook niet scheel betalen aan een boekhouder. Daarom hebben we altijd een betaalbare boekhouder in Amersfoort voor jou tussen ons aanbod zitten.

Hoe veel het kost, is afhankelijk van wat je wilt. Onze pakketten variëren tussen de €55,- en €125,- per maand. Hoe kleiner je bedrijf en hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper het pakket. Ga dus goed na wat je zelf kan en wat jij zoekt in een boekhouder. Doe jij bijvoorbeeld wel graag zelf je boekhouding, maar vind je het fijn dat iemand het controleert? Dan kan je kiezen voor het goedkoopste pakket. Jouw persoonlijke boekhouder in Amersfoort zal ook je IB-aangifte doen. Deze optie is ideaal voor starters en kleine ondernemers met gevoel voor cijfers.

Een aanrader voor een boekhouder eenmanszaak Amersfoort is een iets duurdere optie, waarbij de boekhouder ook jouw boekhouding uitvoert. Zeker als je personeel hebt, kan de boekhouding veel tijd in beslag nemen — en tijd is geld. Jouw persoonlijke boekhouder doet dan je boekhouding, IB-aangifte en btw-aangifte.

Nog een stap extra is een goede optie voor kleine Bv’s en ondernemers die nog willen groeien. Je krijgt dan bovenop alles ook nog begrijpelijke jaarstukken. Zo krijg je direct inzicht in de groeimogelijkheden van jouw bedrijf.

De boekhoudsoftware is bij alle opties optioneel, aangezien je ook de software kan blijven gebruiken die je al gebruikt.

Welke diensten leveren jullie in Amersfoort?

Een boekhouder in Amersfoort levert bij ons hetzelfde als een boekhouder op een andere plek. Wanneer je zelf je boekhouding doet, controleert onze boekhouder dit. Wil jij je boekhouding wel uitbesteden? Dan zal de boekhouder onder andere je administratie controleren en je bonnen en facturen verwerken. Je krijgt dan ook een goed inzicht in jouw financiële situatie.

Vooral dit laatste is erg belangrijk. Wanneer je boekhouding één grote hoop is of erg onoverzichtelijk staat weergegeven in Excel, dan mis je al snel waar je geld binnenkomt en waar het er weer uitgaat. Hoe kom je dan te weten wat je omzet is? Met een boekhouder zzp Amersfoort heb je altijd inzicht in jouw financiële situatie.

Verder doet de boekhouder ook jouw aangiftes: de IB-aangifte en de btw-aangifte. Als je ergens een belastingvoordeel uit kan halen, dan weet de boekhouder dit. Dus ondanks dat een boekhouder geld kost, kan het je ook veel geld besparen!

Al onze boekhouders hebben minimaal 5 jaar ervaring. Daarnaast zijn wij zelf ook ondernemers, dus kan je ook altijd terecht als je vragen hebt over het ondernemen zelf.

Neem nu contact op met onze boekhouders in Amersfoort

Het vinden van een goede boekhouder in Amersfoort hoeft niet moeilijk te zijn. Onze boekhouders hebben veel ervaring en zullen je veel stress besparen. Jouw financiën zijn altijd op orde en je hoeft nooit meer paniekerig voor je uit te staren als iemand je vraagt hoeveel winst je eigenlijk maakt.

Offerte voor boekhouding aanvragen

Jasper Runneboom

Dankzij 10 jaar zelf ondernemen en werken bij de Kamer van Koophandel heb ik goede kennis van cijfers en inside informatie over de Belastingdienst zelf. Deze en andere informatie voor je boekhouding vind je op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere interessante artikelen

Inkomstenbelasting en de eenmanszaak, zo zit het

Ben je ondernemer en heb je een eenmanszaak? Dan moet je over elk jaar aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Hier ben je ...
Gepost op: 22 november 2021

Een goede bedrijfsnaam kiezen

Het is erg belangrijk om een goede handelsnaam (bedrijfsnaam) voor je bedrijf te kiezen. Dit is namelijk de naam die jouw klanten ...
Gepost op: 22 mei 2015

Wat doet een boekhouder eigenlijk?

Als zzp’er of zelfstandig ondernemer kun je er veel baat bij hebben om een boekhouder in de arm te nemen. Iedereen die ...
Gepost op: 1 maart 2019

Starten van je bedrijf: plannen of gewoon doen?

Maak je eerst een plan of ga je gewoon beginnen als ZZP’er? Een idee is één verhaal, het ook nog eens uitvoeren ...
Gepost op: 24 mei 2015

Wat zeg jouw kledingstijl over jou als leidinggevende

Jouw kledingstijl zegt meer over jou dan je wellicht denkt. Niet alleen in je persoonlijke leven, maar zeker ook als leidinggevende. Werknemers ...
Gepost op: 29 juni 2021

Hoe werkt de Belastingdienst voor mij als starter?

Je droomt er misschien al jaren van en nu gaat er wat van komen. Je wil eigen baas zijn en een bedrijf ...
Gepost op: 26 maart 2019

Review Archie CRM

Het klantensysteem is een van de belangrijkste elementen van de administratie van een ondernemer. Je hebt via dit systeem immers toegang tot ...
Gepost op: 22 februari 2019

Wat is mijn marge en waarom is dat zo belangrijk?

Ze vliegen je regelmatig om de oren: de succesverhalen over gigantische omzetten die ondernemers gedraaid hebben. En natuurlijk kunnen ze jou dat ...
Gepost op: 25 januari 2022

Wat is een inkoopfactuur?

Als je als ondernemer (zzp’er) producten of diensten inkoopt, krijg je hiervoor een inkoopfactuur met daarop het bedrag dat je de leverancier ...
Gepost op: 18 mei 2020

Auto leasen of kopen als zzp’er?

Overweeg je een auto te leasen of te kopen als zzp’er? Dan is het handig om te bepalen wat verstandiger is. In ...
Gepost op: 6 oktober 2015

Handig

boekhoudservice
Boekhouder nodig?

Ontvang tot 3 offertes van geselecteerde boekhouders!

Wat een mooie spontane foto he? 

welkom licht
Welkom op mijn website!

Ik heb deze website opgericht omdat ik weet dat de boekhouding een van de grootste struikelblokken voor ondernemers is. Mijn kennis hierover dankzij 10 jaar zelf ondernemen en mijn werk bij de Kamer van Koophandel deel ik hier. 

Je boekhouding de baas worden? Een goede eerste stap is dan onze adviestool voor je boekhouding in te vullen. 

Jasper 

Top 3

Boekhoudsoftware

4.5/5
5/5
4.5/5

Boekhoudprogramma van de maand

Tot 15 maanden gratis

4.6/5