Boekhouder in Amersfoort vinden

Boekhouder in Amersfoort vinden

Voor een boekhouder in Amersfoort hoef je niet verder te kijken. Herken jij jezelf in het volgende scenario? Je bent vol enthousiasme je onderneming begonnen en klaar om opdrachten aan te nemen of andere mensen aan te sturen. Maar je hebt nou eenmaal geen diploma in accouting of boekhouden, dus het bijhouden van al die cijfertjes blijkt toch wel lastig. En hoe zit het met al die uitzonderingen en belastingvoordelen?

Wij helpen we jou op weg met een aanbod van boekhouders in Amersfoort en omgeving.

Offerte voor boekhouding aanvragen

Waarom zou je een boekhouder inschakelen?

Het is het einde van de maand en je hebt nog maar even om je aangifte te doen. Je probeert de logica te vinden in je Excel bestand, waar het allesbehalve duidelijk is welke kosten je nou precies gemaakt hebt en welke klanten jou al wel of niet hebben betaald. In paniek ga je op zoek naar al je bonnen en facturen, die her en der verspreid in jouw inbox zitten. Met de handen in het haar vervloek je jezelf: waarom heb je hier niet meer tijd aan besteed?

En zelfs als je wel tijd aan je boekhouding besteed, is het zeker niet altijd even makkelijk. Je kan toch nog twijfelen of je het wel goed gedaan hebt. Heb je het juiste btw-percentage ingevoerd? En hoe zit dat met die buitenlandse klant? Kom je wel in aanmerking voor dat ene belastingvoordeel?

Een belangrijke reden voor een boekhouder is dan ook: het neemt de stress over je boekhouding weg. Je hebt de zekerheid dat alles klopt. Er is iemand die het voor je regelt of het voor je controleert. Dat scheelt tijd en zorgen.

Daarnaast kan het je ook geld opleveren. Bij je inkomensbelasting kan je gebruik maken van enkele belastingvoordelen. Maar ook hier kan het soms lastig zijn om te weten welk voordeel je wanneer kan gebruiken. Wanneer je één van onze boekhouders in Amersfoort gebruikt voor je eenmanszaak of als zzp’er, dan weet je met zekerheid dat je elk belastingvoordeel krijgt.

Onze boekhoudservice is speciaal opgezet voor eenmanszaken en zzp’ers. Met de verschillende pakketten zit er altijd een optie voor jou tussen. Een boekhouder uit Amersfoort heb je via zakelijkgroeien.nl zo gevonden.

Boekhouder in Amersfoort voor zzp’ers

Voor een boekhouder gericht op zzp’ers uit Amersfoort ben je bij ons aan het juiste adres. Onze pakketten zijn speciaal gericht op zzp’ers en eenmanszaken. Het kan voor je boekhouding namelijk soms verwarrend zijn: ben je een zzp’er of heb je een eenmanszaak? 

Toch is er wel een verschil. Een eenmanszaak is namelijk niet altijd ook een zzp’er. En als zzp’er kan je een eenmanszaak oprichten, maar dat hoeft niet. Voor je aangifte is dit verschil gelukkig niet van belang. Maar voor jezelf kan het wel een verschil maken: wil jij je profileren als een zelfstandige, freelancer of ondernemer? Dit kan afhangen van de branche waarin je werkt en het soort opdrachten die je wilt doen.

Als zzp’er heb je bijvoorbeeld geen personeel in dienst. Als eenmanszaak kan dit wel. Voor je boekhouding kan dit dus wel een verschil maken. Verwarrend? Wij hebben een boekhouder gespecialiseerd in zzp’ers in  Amersfoort voor je om advies te geven en je te helpen met je boekhouding.

Boekhouder in Amersfoort voor eenmanszaken

Als eenmanszaak kan je in principe hetzelfde werken als een zzp’er. Of misschien werk je nu nog als zzp’er, maar wil je in de toekomst wel groeien en personeel aannemen. Dat kan. Je boekhouding wordt dan alleen wel wat ingewikkelder.

Onze boekhouder voor de eenmanszaak uit Amersfoort kan je hierbij helpen. Jouw persoonlijke boekhouder controleert niet alleen je boekhouding en regelt je aangiftes, je kan ook bij ons terecht voor vragen en advies over je financiën en onderneming. Zo kunnen we je ook helpen om je onderneming verder te laten groeien.

Wat zijn de kosten voor een boekhouder in Amersfoort?

Natuurlijk wil jij je ook niet scheel betalen aan een boekhouder. Daarom hebben we altijd een betaalbare boekhouder in Amersfoort voor jou tussen ons aanbod zitten.

Hoe veel het kost, is afhankelijk van wat je wilt. Onze pakketten variëren tussen de €55,- en €125,- per maand. Hoe kleiner je bedrijf en hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper het pakket. Ga dus goed na wat je zelf kan en wat jij zoekt in een boekhouder. Doe jij bijvoorbeeld wel graag zelf je boekhouding, maar vind je het fijn dat iemand het controleert? Dan kan je kiezen voor het goedkoopste pakket. Jouw persoonlijke boekhouder in Amersfoort zal ook je IB-aangifte doen. Deze optie is ideaal voor starters en kleine ondernemers met gevoel voor cijfers.

Een aanrader voor een boekhouder eenmanszaak Amersfoort is een iets duurdere optie, waarbij de boekhouder ook jouw boekhouding uitvoert. Zeker als je personeel hebt, kan de boekhouding veel tijd in beslag nemen — en tijd is geld. Jouw persoonlijke boekhouder doet dan je boekhouding, IB-aangifte en btw-aangifte.

Nog een stap extra is een goede optie voor kleine Bv’s en ondernemers die nog willen groeien. Je krijgt dan bovenop alles ook nog begrijpelijke jaarstukken. Zo krijg je direct inzicht in de groeimogelijkheden van jouw bedrijf.

De boekhoudsoftware is bij alle opties optioneel, aangezien je ook de software kan blijven gebruiken die je al gebruikt.

Welke diensten leveren jullie in Amersfoort?

Een boekhouder in Amersfoort levert bij ons hetzelfde als een boekhouder op een andere plek. Wanneer je zelf je boekhouding doet, controleert onze boekhouder dit. Wil jij je boekhouding wel uitbesteden? Dan zal de boekhouder onder andere je administratie controleren en je bonnen en facturen verwerken. Je krijgt dan ook een goed inzicht in jouw financiële situatie.

Vooral dit laatste is erg belangrijk. Wanneer je boekhouding één grote hoop is of erg onoverzichtelijk staat weergegeven in Excel, dan mis je al snel waar je geld binnenkomt en waar het er weer uitgaat. Hoe kom je dan te weten wat je omzet is? Met een boekhouder zzp Amersfoort heb je altijd inzicht in jouw financiële situatie.

Verder doet de boekhouder ook jouw aangiftes: de IB-aangifte en de btw-aangifte. Als je ergens een belastingvoordeel uit kan halen, dan weet de boekhouder dit. Dus ondanks dat een boekhouder geld kost, kan het je ook veel geld besparen!

Al onze boekhouders hebben minimaal 5 jaar ervaring. Daarnaast zijn wij zelf ook ondernemers, dus kan je ook altijd terecht als je vragen hebt over het ondernemen zelf.

Neem nu contact op met onze boekhouders in Amersfoort

Het vinden van een goede boekhouder in Amersfoort hoeft niet moeilijk te zijn. Onze boekhouders hebben veel ervaring en zullen je veel stress besparen. Jouw financiën zijn altijd op orde en je hoeft nooit meer paniekerig voor je uit te staren als iemand je vraagt hoeveel winst je eigenlijk maakt.

Offerte voor boekhouding aanvragen

Jasper Runneboom

Dankzij 10 jaar zelf ondernemen en werken bij de Kamer van Koophandel heb ik goede kennis van cijfers en inside informatie over de Belastingdienst zelf. Deze en andere informatie voor je boekhouding vind je op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere interessante artikelen

Dit zijn de 4 redenen om goed op te letten met web hosting uitzoeken

Elke bedrijf heeft wel web hosting nederland nodig. Anders kun je immers geen website lanceren waarmee je veel bezoekers aan kan trekken. ...
Gepost op: 18 maart 2023

Drie tips om op zakelijke kosten te besparen

De inflatie heeft er bij iedereen ingehakt. Niet alleen bij particulieren, ook in het bedrijfsleven. Materialen zijn veelal duurder, om nog maar ...
Gepost op: 20 december 2022

Zo maak je een correcte zakelijke factuur

Als ondernemer stuur je een zakelijke factuur voor alle goederen en diensten die je hebt geleverd aan andere ondernemers en bedrijven. Als ...
Gepost op: 25 februari 2022

Wat is Profit First en wat kun je er als ondernemer mee?

Of je nou in opdracht de lekkerste taarten van ’t land bakt, de tofste sneakers ontwerpt of fantastische websites bouwt: je steekt ...
Gepost op: 18 mei 2021

In 6 stappen succesvol netwerken

De ZZP’er is de grootste groep qua omvang in ondernemersland. De zelfstandig ondernemer verdient meer credit, zij zijn immers hun eigen afdeling ...
Gepost op: 22 mei 2015

Starten met Importeren & Exporteren

Het klinkt aantrekkelijk, en natuurlijk is het op dit moment ook heel hip. Importeren, en dan vooral uit China. Het land van ...
Gepost op: 22 mei 2015

Hoe de fondsen te verzamelen om je bedrijf te starten

Voor het starten van een bedrijf is meer nodig dan alleen een idee – er zijn ook middelen voor nodig. Of je ...
Gepost op: 11 april 2023

Facturen in bitcoin verwerken in je boekhouding

2013 was het jaar dat de bitcoin de digitale valutamarkt begon over te nemen. De munt heeft sindsdien dalen en pieken gehad. ...
Gepost op: 7 juni 2021

Wat is mijn marge en waarom is dat zo belangrijk?

Ze vliegen je regelmatig om de oren: de succesverhalen over gigantische omzetten die ondernemers gedraaid hebben. En natuurlijk kunnen ze jou dat ...
Gepost op: 25 januari 2022

Hoe kun je in je vrije tijd je vaardigheden als ondernemer nog verbeteren?

Ben jij ondernemer? Dan heb je vast en zeker een constante zucht naar meer. Dit betekent niet alleen meer klanten en omzet, ...
Gepost op: 1 mei 2023

Handig

Top 3

Boekhoudsoftware

4.5/5
4.5/5
4.5/5

Dit zijn gesponsorde resultaten

Geef je hieronder op 👇

Handige budgettool voor zzp'ers

Altijd genoeg geld voor de belasting, je bedrijf en jezelf.